Επίσημοι κανόνες Dragon Tiger

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, κάθε παίκτης πρέπει να επιλέξει μια ονομαστική αξία. Αυτά είναι είτε 1,2,5,10,20,25,50 και 100 μάρκες. Με τις μάρκες στο χέρι ένας παίκτης πρέπει τώρα να επιλέξει ένα στοίχημα είτε:

  • Δράκος ή Τίγρης- Αυτό το στοίχημα εκτελείται επιλέγοντας ρητά έναν παίκτη που είναι πιθανό να έχει το φύλλο υψηλής αξίας--τον δράκο ή την τίγρη.
  • Ισοπαλία- Το ποντάρισμα προβλέπει ότι κανένας παίκτης δεν θα τραβήξει χαρτί μεγαλύτερης αξίας και προσελκύει απόδοση 8:1
  • Μεγάλο ή Μικρό- Αυτό το στοίχημα καθορίζει τον αριθμό με καθορισμένο εύρος, ωστόσο ο αριθμός 7 αποκλείεται αυτόματα που σημαίνει απώλεια.
  • Suits- Ο παίκτης επιλέγει τον πιθανό συνδυασμό των φύλλων που θα τραβήξει.
Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
2 Στρατηγικές για να βελτιώσετε μια πιθανότητα στοιχήματος

2 Στρατηγικές για να βελτιώσετε μια πιθανότητα στοιχήματος

Τα στοιχήματα Dragon Tiger απαιτούν ένα επίπεδο υπολογισμού και προσμονής. Για να προβλέψουν οι παίκτες ότι ο Δράκος ή ο Τίγρης κρατά το φύλλο υψηλής αξίας ή το πιο πιθανό κοστούμι, πρέπει να παρακολουθούν το παιχνίδι.

  • Καταμέτρηση φύλλων- Χωρίς τζόκερ και μπαλαντέρ, ένας έξυπνος παίκτης πρέπει να παρακολουθεί τα φύλλα που έχουν ήδη πέσει για να βοηθήσει να προβλέψει την καλύτερη κίνηση.
  • Tracking Suits που έχουν ήδη πέσει- Αυτό λειτουργεί σε ένα στοίχημα στοίχημα όπου ένας παίκτης που θέλει να βάλει ένα κοστούμι πρέπει να παρατηρήσει τα κοστούμια που έχουν ήδη πέσει χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αποβολής.
  • Το να κολλάς σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, αυτό απαιτεί ένα επίπεδο συνέπειας. Αυτή η στρατηγική είναι χαμηλού κινδύνου αλλά και εξαιρετική.
2 Στρατηγικές για να βελτιώσετε μια πιθανότητα στοιχήματος
Μια εξήγηση ενός στοιχήματος Suits

Μια εξήγηση ενός στοιχήματος Suits

Για την καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού γύρω από τα κοστούμια, η γνώση των όρων είναι ζωτικής σημασίας

  • Κοστούμια- Αυτό περιλαμβάνει την πρόβλεψη είτε μπαστούνι, διαμάντια, ρόπαλα ή καρδιές. Αυτό το στοίχημα έχει απόδοση 3:1 και απαιτεί σωστή πρόβλεψη τρία σετ κοστουμιών με αποκλεισμό 7.
  • Suited tie bet- Η πρόβλεψη εδώ είναι ότι οι παίκτες θα έχουν ίσα φύλλα σε εύρος και συνδυασμό. Εάν συμβεί αυτό, το ποντάρισμα του παίκτη επιστρέφεται και πραγματοποιείται πληρωμή 50:1.
  • Club suit- Έχει απόδοση 3:1 και ένας παίκτης πρέπει να ποντάρει είτε στον δράκο είτε στον τίγρη για ένα συλλόγου.
Μια εξήγηση ενός στοιχήματος Suits
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχήματα Dragon and Tiger

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχήματα Dragon and Tiger

  • Ποιο στοίχημα μπορεί να πληρώσει το υψηλότερο; Το στοίχημα δράκος και τίγρης είναι εξαιρετικό γιατί μια νίκη επιφέρει επιστροφή 8:1 με ισοπαλία να λαμβάνει επιστροφή χρημάτων.
  • Τι είναι ο Δράκος και η Τίγρη; Είναι ένα παιχνίδι μπακαρά πολύ δημοφιλές στην Ασία, όπου κάθε παίκτης λαμβάνει ένα σετ φύλλων και τοποθετείται ένα στοίχημα στον παίκτη να λάβει το φύλλο με την υψηλότερη αξία.
  • Πού μπορώ να παίξω Dragon and Tiger;

Η εύρεση ενός υπέροχου καζίνο δεν είναι δύσκολη υπόθεση, μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει. Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης μπορούν επίσης να προσφέρουν εξαιρετικές συστάσεις που μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχήματα Dragon and Tiger
Μεγάλο ή μικρό στοίχημα σε προοπτική

Μεγάλο ή μικρό στοίχημα σε προοπτική

Τα χαρτιά που είναι διαθέσιμα στα στοιχήματα δράκου και τίγρης κυμαίνονται από τον Άσο, αριθμητικά από το 2 έως το 10, μετά τον Τζακ Κινγκ και τη Βασίλισσα. Ως εκ τούτου, το μεγάλο και μικρό στοίχημα περιλαμβάνει έναν παίκτη που προβλέπει αποκλειστικά ότι ο Δράκος ή ο Τίγρης θα επιλέξει ένα μικρό, το οποίο μπορεί να είναι Άσος, 2,3,4,5 και 6. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι από τους αριθμούς 8 έως τη Βασίλισσα .

  • Πώς πραγματοποιούνται οι πληρωμές

Το ποντάρισμα που τοποθετήθηκε, ας πούμε 20 μονάδες, καταβάλλεται εάν έχει προβλεφθεί σωστά και επιστραφεί το αρχικό ποντάρισμα. Ένας παίκτης επιτρέπεται επίσης να συνδυάσει Tiger με μικρό ή μεγάλο με Dragon επίσης.

Μεγάλο ή μικρό στοίχημα σε προοπτική