Πως να κερδίσεις

December 29, 2021

Κριτική Dragon Tiger (HoGaming).

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Το Dragon Tiger είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια καζίνο για εκμάθηση. Επομένως, θα καταλάβατε γιατί οι προγραμματιστές προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον φτιάχνοντας δημιουργικές εκδόσεις του διάσημου παιχνιδιού με ασιατικό θέμα. Η HoGaming, ένας διάσημος προγραμματιστής παιχνιδιών παγκοσμίως, παρουσίασε το HoGaming Dragon Tiger στους λάτρεις του gaming. Το ριμέικ φέρνει νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός φρέσκου σχεδιασμού, της απαράμιλλης διαδραστικότητας και πολλαπλών παράπλευρων στοιχημάτων για υψηλές νίκες. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά και κανόνες του αρχικού παιχνιδιού εμφανίζονται σε αυτήν την παραλλαγή. Για παράδειγμα, οι παίκτες επιδιώκουν να πάρουν περισσότερους πόντους από τους αντιπάλους τους. Κατά κάποιο τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με ένα γύρο Μπακαρά. Ωστόσο, ο στόχος είναι να νικήσει την αντίπαλη πλευρά αντί να πάρει ένα χέρι κοντά στο εννιά.

Κριτική Dragon Tiger (HoGaming).

Πώς να παίξετε Live Bodog Dragon Tiger

Μπορείτε να παίξετε Bodog Dragon Tiger για διασκέδαση ή πραγματικά χρήματα και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μερικές εκπληκτικές πληρωμές. Τα όρια στοιχηματισμού κυμαίνονται από $2 και συνοδεύονται από μέγιστο στοίχημα $2.000. Ακολουθούν τα βήματα για να τοποθετήσετε στοιχήματα:

Κερδίζοντας στο Bodog Live Dragon Tiger

Οι παίκτες κερδίζουν εάν το φύλλο στη θέση που ποντάρουν έχει μεγαλύτερη αξία από την αντίθετη πλευρά. Κάθε θέση πληρώνει ίσο ποσό του στοιχήματος. Με άλλα λόγια, το στοίχημά σας διπλασιάζεται σε περίπτωση νίκης.

Διευθέτηση στοιχημάτων ισοπαλίας

Τα στοιχήματα στις θέσεις Dragon και Tiger χάνουν τα μισά εάν το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία. Επομένως, θα λάβετε πίσω το 50% του πονταρίσματος. Από την άλλη πλευρά, ένα στοίχημα ισοπαλίας πληρώνει σε αναλογία 8 προς 1 εάν το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία.

Παράπλευρα στοιχήματα

Όλα τα παράπλευρα στοιχήματα επιστρέφονται όταν ο γύρος τελειώσει με ισοπαλία. Οι παίκτες χάνουν τα πονταρίσματά τους εάν ο ντίλερ τραβήξει επτά. Σε περίπτωση νίκης, οι πληρωμές για καθεμία περιγράφονται παρακάτω:

Το Bodog Dragon Tiger της Ho Gaming είναι διασκεδαστικό και παρουσιάζει πολλαπλές ευκαιρίες νίκης για τους παίκτες. Μπορείτε να μάθετε πώς να παίζετε το παιχνίδι και να αρχίσετε να βάζετε στοιχήματα σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν. Θυμηθείτε ότι ο τζόγος είναι εθιστικός. Παίξτε Υπεύθυνα

undefined is not available in your country. Please try:
Κορυφαίοι ζωντανοί έμποροι Dragon Tiger Games
2021-12-22