Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας από το Dragon Tiger

Αναπτύχθηκε στην Καμπότζη, το Dragon Tiger είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις ασιατικές χώρες, καθώς και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο. Για να το παίξουν, οι παίκτες βάζουν δύο φύλλα με τον Τίγρη και τον Δράκο στο σημείο.

Είτε ένας παίκτης είναι έμπειρος είτε είναι αρχάριος, το παιχνίδι παίζεται πολύ εύκολα. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες είχαν προβλήματα όταν το έπαιζαν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που ο παίκτης το παίρνει αμέσως ή όχι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές κρίσιμες συμβουλές που πρέπει να μάθει ένα θεατρικό αν θέλει να κερδίσει απλά και εύκολα. Ακολουθεί μια ανάλυση ορισμένων από τις συμβουλές.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Στοίχημα Τίγρης ή Δράκος

Στοίχημα Τίγρης ή Δράκος

Ένας παίκτης θα πρέπει να παραμείνει είτε Δράκος είτε Τίγρης καθώς είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν θέλει να βασιστεί στην καταμέτρηση φύλλων ή στη στρατηγική. Ένας παίκτης πρέπει πάντα να στοχεύει στο να στοιχηματίσει στον Δράκο ή την Τίγρη που βλέπει ότι έχει την υψηλότερη κατάταξη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας παίκτης κερδίζει περισσότερα κέρδη επειδή το πλεονέκτημα τέτοιων στοιχημάτων είναι 3%. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που ο Δράκος και ο Τίγρης γίνονται ίσοι στην κατάταξη, ανεξάρτητα από το κοστούμι, καθιστώντας το ισοπαλία. Σε μια τέτοια περίπτωση, παίρνει πίσω το μισό του Main Bet του και η ισοπαλία κερδίζει μια πληρωμή 11:1.

Στοίχημα Τίγρης ή Δράκος
Στρατηγική μέτρησης καρτών

Στρατηγική μέτρησης καρτών

Το παιχνίδι Dragon Tiger χρησιμοποιεί λίγες κάρτες, κάνοντας εύκολη τη στρατηγική μέτρησης φύλλων για τους παίκτες. Για έναν παίκτη που θέλει να μετρήσει φύλλα, αυτή η τακτική είναι χρήσιμη όταν προσπαθεί να αποφύγει την άτυχη κλήρωση. Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί λίγα φύλλα, διευκολύνοντας έναν παίκτη να παρακολουθεί τον αριθμό των μεγάλων ή μικρών φύλλων που έχουν ήδη μοιραστεί.

Είναι επομένως πιο εύκολο να παρακολουθείτε τον αριθμό των επτά που μοιράστηκαν. Αυτό συμβαίνει επειδή η ισοπαλία επτά έχει ως αποτέλεσμα ένας παίκτης να χάσει το στοίχημα. Επομένως, εάν ένας παίκτης παρακολουθήσει και αποφύγει αυτά τα άτυχα επτά, τότε μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές του/της να κερδίσει ένα στοίχημα.

Στρατηγική μέτρησης καρτών
Η στρατηγική που βασίζεται στο κοστούμι

Η στρατηγική που βασίζεται στο κοστούμι

Μια άλλη συμβουλή που μπορεί να βοηθήσει έναν παίκτη να κερδίσει σε ένα παιχνίδι Dragon and Tiger είναι να εντοπίσει τον αριθμό των κοστουμιών που έχει ασχοληθεί περισσότερο. Ένας παίκτης μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των φύλλων στο παιχνίδι. Αυτός ή αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αριθμό των καταστρωμάτων για αυτήν τη στρατηγική.

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει σε έναν παίκτη να καθορίσει το είδος των κοστουμιών που τοποθετούνται περισσότερο, επιτρέποντάς του να ποντάρει στο χαρτί που παίχτηκε λιγότερο. Σε περίπτωση σωστού στοιχήματος, η στρατηγική που βασίζεται στο κοστούμι απονέμει στον παίκτη μια πληρωμή 3:1. Είναι επομένως κρίσιμο για έναν παίκτη να εισάγει έναν Δράκο ή έναν Τίγρη ορίζοντας το είδος του χρώματος αυτού του φύλλου.

Η στρατηγική που βασίζεται στο κοστούμι
Αποφύγετε το στοίχημα ισοπαλίας και το στοίχημα ταιριαστή ισοπαλία

Αποφύγετε το στοίχημα ισοπαλίας και το στοίχημα ταιριαστή ισοπαλία

Οι παίκτες που τοποθετούν ένα στοίχημα ισοπαλίας έχουν πιθανότητες να κάνουν μεγάλα κέρδη, αν και η πιθανότητα να κερδίσουν είναι μικρή. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι παίκτες αποφεύγουν να στοιχηματίσουν αφού το πλεονέκτημα της ισοπαλίας είναι 32%.

Υπάρχουν 86.320 πιθανοί συνδυασμοί φύλλων, με μόνο 6.488 από αυτούς ως ισοπαλίες. Σημαίνει ότι 79.872 συνδυασμοί στοιχημάτων μπορεί να καταλήξουν ως απώλειες. Αυτές οι πιθανότητες σίγουρα το καθιστούν ένα από τα πιο δύσκολα στοιχήματα για τους παίκτες να κερδίσουν. Ωστόσο, το στοίχημα ισοπαλίας με κοστούμι οδηγεί σε χειρότερο αποτέλεσμα καθώς 1.456 στοιχήματα καταλήγουν σε ισοπαλία. Επομένως, ένας παίκτης θα πρέπει να αποφεύγει αυτές τις πιθανότητες, εκτός εάν υπολογίζει αποκλειστικά στην τύχη.

Αποφύγετε το στοίχημα ισοπαλίας και το στοίχημα ταιριαστή ισοπαλία