Διαδικτυακή στρατηγική Dragon Tiger

Το Dragon Tiger είναι ένα παιχνίδι καζίνο με ασιατική καταγωγή και πιο συγκεκριμένα την Καμπότζη. Στη σύγχρονη εποχή, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Το παιχνίδι είναι εύκολο να παιχτεί ακόμα και για αρχάριους. Είναι επίσης γρήγορος, με κάθε γύρο να διαρκεί περίπου 25 δευτερόλεπτα και το ποντάρισμα 15 δευτερόλεπτα.

Συνήθως, το παιχνίδι θεωρείται ένας πόλεμος μεταξύ δύο κυρίαρχων στοιχείων: «Γιν» και «Γιανγκ». Στο παιχνίδι, ο Γιν αντιπροσωπεύει την Τίγρη ενώ ο Γιανγκ αντιπροσωπεύει τον Δράκο. Ο νικητής αποφασίζει βρίσκοντας τον παίκτη με το μεγαλύτερο άθροισμα για τα δύο φύλλα που κληρώθηκαν στο παιχνίδι.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Βασικοί κανόνες

Βασικοί κανόνες

Οι παίκτες στοιχηματίζουν είτε στον Δράκο είτε στον Τίγρη. Στη συνέχεια, ο ζωντανός ντίλερ τοποθετεί την κάρτα ανοιχτή στο τραπέζι. Το υψηλότερο φύλλο παίρνει τη νίκη. Όμως ο παίκτης πρέπει να τηρεί δύο βασικούς κανόνες στο παιχνίδι. Πρώτον, όλοι οι άσοι θεωρούνται χαμηλά φύλλα.

Δεύτερον, εάν και οι δύο λάβουν παρόμοιες τιμές καρτών, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ισοπαλία και το σπίτι παίρνει το μισό από κάθε στοίχημα που τοποθετείται. Συνολικά, το παιχνίδι είναι απλό και εύκολο να παιχτεί. Δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες ή κανόνες. Ο παίκτης πρέπει να μαντέψει το σημείο με το υψηλότερο φύλλο για να κερδίσει το παιχνίδι.

Βασικοί κανόνες
Τοποθέτηση στοιχημάτων

Τοποθέτηση στοιχημάτων

Αν και το παιχνίδι είναι εύκολο και απλό στο παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να είναι πρόθυμοι όταν τοποθετούν στοιχήματα. Στο παιχνίδι, το στοίχημα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο, είτε στον Δράκο είτε στον Τίγρη. Ακολουθεί ο ντίλερ που τοποθετεί τα φύλλα στο τραπέζι κλειστά.

Εφόσον μια ισοπαλία δίνει στον ντίλερ την ευκαιρία να πάρει το μισό από κάθε στοίχημα, δεν θα έχει κανένα πλεονέκτημα εάν δεν κερδίσει χρήματα από μια ισοπαλία. Το παιχνίδι έχει περισσότερα από 86.000 πιθανά αποτελέσματα για κάθε χέρι, και από αυτά, περίπου 6.000 καταλήγουν ως ισοπαλίες, δίνοντας στο σπίτι ένα πλεονέκτημα 3,73%.

Τοποθέτηση στοιχημάτων
Η Βασική Στρατηγική

Η Βασική Στρατηγική

Η καλύτερη προσέγγιση που εγγυάται νίκες για το παιχνίδι είναι να μάθετε πώς να μετράτε τις κάρτες. Δεν μετράει απλώς, αλλά ο παίκτης πρέπει να έχει κατανόηση της αξίας κάθε φύλλου. Συνήθως, η αξία κάθε κάρτας στο Dragon Tiger είναι ισοδύναμη με τον αριθμό που αναγράφεται στην κάρτα.

Ο Βασιλιάς είναι γνωστός ως το υψηλότερο φύλλο, ακολουθούμενο από τα φύλλα Jacks και Queen στη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Άσος είναι το φύλλο με τη μικρότερη αξία. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη στρατηγική είναι να εξασκηθείτε στο παιχνίδι Dragon Tiger μέσω επιδείξεων.

Η Βασική Στρατηγική
Μετρώντας τις κάρτες

Μετρώντας τις κάρτες

Όταν παίζει κανείς, μετράει τα φύλλα παρακολουθώντας τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα φύλλα που έχουν μοιραστεί. Αυτή είναι η πιο απλή στρατηγική που μπορεί να εγγυηθεί τη νίκη στους παίκτες. Μόνο τέσσερα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο παίκτης μπορεί να πάρει ένα βελτιωμένο στοίχημα εάν ποντάρει σε ένα κοστούμι αφού εμφανιστούν τρία από τα τέσσερα κοστούμια περισσότερες από μία φορές.

Ο παίκτης μπορεί επίσης να αποφασίσει να φτιάξει ένα γράφημα και να εντοπίσει τις παραμέτρους που κερδίζουν με βάση άλλους αριθμούς της τράπουλας που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Τυπικά, ένα παπούτσι οκτώ καταστρωμάτων πιθανότατα ανακατεύεται όταν χρησιμοποιούνται τέσσερα καταστρώματα. Το παιχνίδι Dragon Tiger δεν είναι περίπλοκο. Η εκμάθηση των βασικών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε νίκες.

Μετρώντας τις κάρτες