Πώς να παίξεις

November 17, 2021

Ανασκόπηση παιχνιδιού Live Dragon Tiger (Playtech).

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Η κυκλοφορία του Live Dragon Tiger από την Playtech το 2020 αναμενόταν ιδιαίτερα από τους λάτρεις του παιχνιδιού. Γενικά, το Dragon Tiger είναι ένα απλό παιχνίδι. Ο έμπορος τοποθετεί δύο κλειστά αυτοκίνητα σε δύο θέσεις πονταρίσματος. Στη συνέχεια, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε ποια από τις δύο θέσεις έχει μεγαλύτερη αξία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, το παιχνίδι μπορεί να τελειώσει με ισοπαλία. Δηλαδή, οι θέσεις δράκος και Τίγρης έχουν την ίδια αξία όταν γυρίζουν τα φύλλα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες λαμβάνουν 50% επιστροφή χρημάτων στα στοιχήματά τους. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για λεπτομέρειες παίζοντας και κερδίζοντας στο Live Dragon Tiger της Playtech.

Ανασκόπηση παιχνιδιού Live Dragon Tiger (Playtech).

Περίγραμμα του Live Dragon Tiger

Το Live Dragon Tiger περιλαμβάνει πολλές πτυχές του αρχικού παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η κατάταξη των φύλλων είναι η ίδια όπου οι Άσσοι μετρούν ως ένα. Επιπλέον, οι κάρτες καψίματος επιλέγονται όταν ξεκινά κάθε γύρος και στην αρχή κάθε νέου παπουτσιού. Ο ντίλερ έχει οκτώ τράπουλες στο παπούτσι που ανακατεύονται στην αρχή κάθε γύρου. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε ισοπαλία και να κερδίσουν με αναλογία 10:1, που είναι μικρότερη από την πληρωμή 11:1 στην παραλλαγή του Evolution.

Ζωντανά στοιχήματα Dragon Tiger Side

Η νέα έκδοση του Το Dragon Tiger προσθέτει πολλαπλές επιλογές στοιχήματοςs στις βασικές θέσεις των Live, Dragon και Tiger. Όλα τα παράπλευρα στοιχήματα πληρώνουν σε αναλογία 1:1. Ελέγξτε όλα τα πιθανά παράπλευρα στοιχήματα στην παρακάτω λίστα:

 • Big- Κερδίζετε αυτό το στοίχημα εάν το νικητήριο χέρι έχει την αξία 8 ή μεγαλύτερη
 • Small - Το κερδίζετε εάν το νικητήριο χέρι έχει την αξία 8 ή χαμηλότερη
 • Odd- Κερδίζετε αυτό το στοίχημα εάν το νικητήριο χέρι έχει μονότιμο. Δηλαδή, Α, 3, 5, 9, J ή Κ
 • Ζυγός- Κερδίζετε αυτό το στοίχημα εάν το νικητήριο χέρι έχει ζυγή αξία. Δηλαδή, 2, 4, 6, 8, 10 ή Q

Όταν παίζετε παράπλευρα στοιχήματα, ένα χέρι που κερδίζει με την αξία του 7 οδηγεί σε ήττες.

Χαρακτηριστικά

 1. Διεπαφές

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διεπαφών πλήρους οθόνης και μικτής λειτουργίας. Το τελευταίο λειτουργεί καλά σε αργές συνδέσεις δικτύου και περιέχει λιγότερες λεπτομέρειες από τη λειτουργία πλήρους οθόνης.

 1. Οδικός Χάρτης

Μπορείτε να δείτε τον οδικό χάρτη του παπουτσιού για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδο του παιχνιδιού.

 1. Ρυθμίσεις

Το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το παιχνίδι με διάφορους τρόπους:

 • Μπορείτε να μειώσετε την ποιότητα του βίντεο εάν έχετε αργό internet ή παίζετε με μια συσκευή χαμηλού επιπέδου.
 • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα ηχητικά εφέ και τη φωνή του αντιπροσώπου.
 • Μπορείτε να δείτε το ιστορικό της συνεδρίας και να ανοίξετε την ενότητα ταμείου με το πάτημα ενός κουμπιού.
 1. Τοποθεσία

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Μανίλα των Φιλιππίνων και μεταδίδεται από το ζωντανό στούντιο της Playtech. Όλα τα κουμπιά φέρουν την ετικέτα στα αγγλικά και οι έμποροι μιλούν με σαφείς τόνους. Ως αποτέλεσμα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κατανοήσετε τις οδηγίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή την πλοήγηση στο παιχνίδι.

Ετυμηγορία

Το Dragon Tiger είναι το τέλειο παιχνίδι για μαθητές. Είναι εύκολο να κατανοηθεί και δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες ή στρατηγική. Επιπλέον, κάθε γύρος διαρκεί λίγα λεπτά. Το στοίχημα ισοπαλίας στην έκδοση του παιχνιδιού της Playtech δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, είναι ένας καλός χρόνος για τους παίκτες που αναζητούν έναν νέο τρόπο να βιώσουν τα κλασικά παιχνίδια του καζίνο.

undefined is not available in your country. Please try:
Κριτική Dragon Tiger (HoGaming).
2021-12-29